Bakan Arıklı, Ardahanlılar gününe katılacak

Bakan Arıklı, Ardahanlılar gününe katılacak Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN– BHA Ardahanlı KKTC Ulaştırma Bakanı Prof. Dr. Erhan Arıklı, 13 Ocak’ta Ankara’da yapılacak “Ardahan’ın Değerleri Ankara’da Buluşuyor” etkinliğine katılacağını söyledi. 13 Ocak 2024 tarihinde Ankara’da yapılacak olan “Ardahan’ın Değerleri Ankara’da Buluşuyor” toplantısına çok sayıda tanınmış kişi katılım videosu yayımladı. Öte yandan Kuzey Kıbrıs Yeniden Doğuş Partisi Genel...

Bakan Arıklı, Ardahanlılar gününe katılacak

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakan Arıklı, Ardahanlılar gününe katılacak

Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN– BHA

Ardahanlı KKTC Ulaştırma Bakanı Prof. Dr. Erhan Arıklı, 13 Ocak’ta Ankara’da yapılacak “Ardahan’ın Değerleri Ankara’da Buluşuyor” etkinliğine katılacağını söyledi.

13 Ocak 2024 tarihinde Ankara’da yapılacak olan “Ardahan’ın Değerleri Ankara’da Buluşuyor” toplantısına çok sayıda tanınmış kişi katılım videosu yayımladı. Öte yandan Kuzey Kıbrıs Yeniden Doğuş Partisi Genel Başkanı ve Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Prof. Dr. Erhan Arıklı da Ardahanlılar toplantısına katılacağını belirterek, “Gelin Ardahan’a neler yapabiliriz kararlaştıralım.

Ben de geleceğim, siz de katılın” çağrısında bulundu. Ankara da Ardahan Derneği’nin düzenlediği “Ardahan’ın Değerleri Ankara’da Buluşuyor” etkinliğine Ardahanlı sanatçılar, siyasiler, yerel yöneticiler, sivil toplum örgütleri, iş insanları, sporcular, hukukçular, doktorlar önemli ölçüde ilgi göstererek katılım sağlayacaklarını duyurdular.

Öte yandan Ardahan buluşmasına Karslı, Iğdırlı ve diğer illerden de çok sayıda siyasi ve iş insanı katılım sağlayacaklarını duyurdular. Ankara’daki toplantı kadar toplantıda Ardahan için alınacak kararlar da şimdiden merak ediliyor.

Bakan Arıklı, Ardahanlılar gününe katılacak

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.